Witaj na ybk-players.pl - forum fanów gier!

Aktualnie przeglądasz forum jako GOŚĆ, dołącz do Nas już teraz!


Poprzedni temat «» Następny temat
Cyberpunk 2077
Bagin  Wysłany: 2020-12-15, 03:43   Cyberpunk 2077
5 level


Nick Origin: B4G1N_PL
Wiek: 29
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 51
Skąd: Bielawa
#1
Bahus grasz w Cyberpunka 2077?
 
 
Bahus  Wysłany: 2020-12-17, 16:08   

100 level
no pain no game... hardware maniac


Nick Origin: bahuspl
Wiek: 43
Dołączył: 02 Kwi 2015
Posty: 1202
Skąd: Sosnowiec
#2
No jasne że tak ;) A myślisz że dlaczego mnie nie ma ;)













_________________

 
 
 
Bahus  Wysłany: 2020-12-18, 08:18   

100 level
no pain no game... hardware maniac


Nick Origin: bahuspl
Wiek: 43
Dołączył: 02 Kwi 2015
Posty: 1202
Skąd: Sosnowiec
#3
I garść nowych screenów







_________________

 
 
 
Bagin  Wysłany: 2020-12-19, 08:59   
5 level


Nick Origin: B4G1N_PL
Wiek: 29
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 51
Skąd: Bielawa
#4
Jakieś fixy robiłeś pod procesor amd? Chodzi mi tutaj o AMD SMT.

Druga sprawa edytowałeś plik memory_pool_budgets.csv i ustawiałeś swoje wartości? Coś ci to dało?

I ostatnia sprawa, masz włączony dźwięk dolby atmos?

[ Dodano: 2020-12-19, 13:56 ]
https://www.cyberpunk.net...-05-lista-zmian

Patch w drodze. Dobre jaja z tym memory_pool_budgets ludzie zauważali dużą poprawę w działaniu gry po edycji tego pliku a redzi teraz napisali, że ten plik nie był w żaden sposób wykorzystywany tylko stanowił pozostałość po procesie tworzenia gry <rotfl>
 
 
Bahus  Wysłany: 2020-12-20, 20:05   

100 level
no pain no game... hardware maniac


Nick Origin: bahuspl
Wiek: 43
Dołączył: 02 Kwi 2015
Posty: 1202
Skąd: Sosnowiec
#5
Nic nie edytowałem i nie robiłem fixów bo nie było potrzeby. Poza paroma bugami wszystko zapieprza jak złoto. Sprawdzałem czy edytor hexów mi coś znajdzie ale nie znalazł. Dzisiaj w nocy był patch 1.05 który ponoć odblokował dodatkowe rdzenie w procku, chociaż ja tam nie widziałem żeby były zblokowane, coś tam z nich doiło. Pytanie czy system czy gra. Audio mam standardowe chyba bez dolby.
_________________

Ostatnio zmieniony przez Bahus 2020-12-20, 20:05, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Bagin  Wysłany: 2020-12-21, 09:57   
5 level


Nick Origin: B4G1N_PL
Wiek: 29
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 51
Skąd: Bielawa
#6
Gdy to pisałem patcha jeszcze nie było, już po 1.05 SMT masz odblokowane.

Czym prędzej zasysaj Dolby Access z Microsoft Store pierwsze 7 dni jest za darmo potem trzeba wykupić licencję za 80zł więc możesz potestować. Naprawdę warto!

Modów też nie instalowałeś?! Ja dodałem sobie dedykowany klawisz do powolnego chodzenia i zwiększyłem zasięg rysowania obiektów. Wszystko mody masz na nexusie.

[ Dodano: 2020-12-21, 11:43 ]
I jeszcze jedno, po instalacji gry która nie ma żadnych wgranych modyfikacji warto sprawdzić spójność plików. Mi pobierało jeszcze raz jeden plik o wadze 10GB.
 
 
Bahus  Wysłany: 2020-12-22, 13:02   

100 level
no pain no game... hardware maniac


Nick Origin: bahuspl
Wiek: 43
Dołączył: 02 Kwi 2015
Posty: 1202
Skąd: Sosnowiec
#7
A ja nie grzebię i gram ;) Co do patcha to od 1.03 nie czułem żeby cokolwiek zmienił. Może CP2077 nie wykorzystywał dodatkowych wątków bo nie miał włączonej obsługi wielo wątkowości ale rdzenie latały dobrze.
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
13 użytkowników przeczytało ten temat:
Bagin, digitalled, irekzagan, Jagusz, Bahus, Stacz13, abramacabra, Ojmerek, xNicpon, MisTic_, Leviatanm86, Trojan, vulgario,

byPrzemo phpBB2 Serwery TeamSpeak3 Voice VPS Domeny Hosting VPS
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Projekt: d!r3k
Realizacja: Nexer008
Modyfikacja: wlprzemek [ admin@ybk-players.pl ] ® 2014 - 2021